HondenPage baasje Sanne Hans

Over Sanne Hans

honden foto van Sanne Hans Een groots dierenliefhebster, opgegroeid met honden, paarden en katten. Nu zelf een eerste pup, Johan. Ben er dol op! :-)

Krabbels aan Sanne Hans

honden page profiel Sanne HansSanne Hans schreef om 08 september om 22:00
Hoi, mijn pup, Johan, is 8,5 week oud en ik heb hem net 3 dagen. Hij was nogal verkouden, de eerste avond, met snot uit zn neus en niezen en snel ademen en koortsig, ik ben meteen naar de dierenarts gegaan. Daar heeft hij een anti B spuit gekregen (heeft al wel zn 2e inenting gehad) en een pijnstillerspuitje. Volgens de DA een luchtweginfectie. Voor thuis heb ik een anti B kuur gekregen van 10 dagen. Ik ben net 2 dagen bezig maar Johan begon vandaag met braken. Al zijn eten (hij is nog geen brokjes gewend dus ik maak alle brokjes zacht dmv warm water) braakt hij uit en soms zit er veel slijm bij. Heeft iemand enig idee wat dit is? Ik ga sowieso morgen weer naar de dierenarts en omdat dit mijn eerste pup is, ben ik bizar bezorgd... Verder is ie wel heel vrolijk, speels, levendig en lief! Groetjes.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Sanne Hans heeft 18 ontvangen.

Berichten en online status
Sanne Hans was voor het laatst online 12 jaar, 2 weken, 2 uur, 10 minuten, 44 seconden geleden

Honden Foto's

Sanne Hans heeft nog geen honden foto's toegevoegd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^